Новини громади

22 Липня, 2021 р., 12:39
21 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочої поїздки до Новоград-Волинського району оглянув капітально відремонтовану у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» автодорогу місцевого значення С 060201 Дубрівка–Хижівка через Закриниччя.
22 Липня, 2021 р., 12:34
У рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” на Житомирщині триває капітальний ремонт КУ «Міський плавальний басейн» у м.Бердичеві, який має на меті осучаснити інфраструктуру та створити належні умови для занять фізичною культурою та спортом жителями Бердичівської громади різних вікових груп та категорій.
22 Липня, 2021 р., 09:15
Сьогодні, 21 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочої поїздки до Новоград-Волинського району оглянув роботу амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом у с. Дубрівка, яка побудована в рамках програми Президента «Велике будівництво».
21 Липня, 2021 р., 08:34
У рамках реалізації в Житомирській області програми Президента «Велике будівництво» у Коростишівській центральній районній лікарні ім. Д.І. Потєхіна реконструйовано відділення екстреної медичної допомоги, урочисте відкриття якого, як ми уже повідомляли, відбулося 07 червня за участі першої заступниці голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко та народних депутатів України.
19 Липня, 2021 р., 08:51
В Україні стартував четвертий етап вакцинації від CОVID-19. Під час нього щеплюватимуть людей віком від 60 років, а також людей віком 18-59 років, які мають супутні захворювання. Попри це, продовжується щеплення пріоритетних груп, що входили до попередніх етапів.
14 Липня, 2021 р., 08:48
Сьогодні, 13 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до підписання Меморандуму про співпрацю між Державною інспекцією архітектури та містобудування України (ДІАМ) та Державним університетом “Житомирська політехніка”.
13 Липня, 2021 р., 11:42
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області триває розбудова транспортної інфраструктури, будівництво та ремонт доріг.
09 Липня, 2021 р., 15:38
Під час робочої поїздки до Бердичівського району 08 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко також оглянув нещодавно відкриту відремонтовану ділянку дороги «Мирославка-Малосілка», що пролягає у Швайківській громаді.
09 Липня, 2021 р., 12:07
Під час робочої поїздки до Райгородоцької громади сьогодні, 08 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до відкриття ще одного об’єкту програми Президента «Велике будівництво» – амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом у с. Райгородок Бердичівського району. Також у відкритті взяли участь народний депутат України Богдан Кицак, керівництво Бердичівського району та Райгородоцької громади.
08 Липня, 2021 р., 12:26
Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко разом із народними депутатами – членами комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, які перебували в області з робочою поїздкою, обговорили вплив програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» на покращення інфраструктури у сільській місцевості та наочно ознайомилися з ходом реалізації таких проєктів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь