Новини громади

26 Травня, 2021 р., 12:54
Оголошено XIIІ конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги Відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 24.05.2021 № 1687/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги» Координаційний центр з надання правової допомоги повідомляє про проведення з 28 травня по 02 серпня 2021 року конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – конкурс).
24 Травня, 2021 р., 16:34
висновку про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України  
19 Травня, 2021 р., 08:40
Вилучення з місцевих бюджетів роздрібного акцизу на тютюн є недопустимим – АМУ
23 Квітня, 2021 р., 14:58
дієздатність - це здатність своїми діями набувати для себе цивільних прав і самостійно їх здійснювати, а також здатність своїми діями створювати для себе цивільні обов'язки, самостійно їх виконувати та нести відповідальність у разі їх невиконання (ч. 1 ст. 30 Цивільного кодексу України). Здатність особисто здійснювати цивільні процесуальні права та виконувати свої обов'язки в суді — цивільна процесуальна дієздатність ( ч. 1 ст. 47 Цивільного процесуального кодексу України).            За загальним правилом цивільну процесуальну дієздатність мають фізичні особи, які досягли повноліття (18 років) (частина перша ст. 34 Цивільного кодексу України), а також юридичні особи ( частина перша ст. 47 Цивільного процесуального кодексу України). Разом з тим, законодавство надає можливість кожному захищати свої права і свободи:
20 Квітня, 2021 р., 16:31
Координаційний центр з надання правової допомоги оголошує онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав» (далі – конкурс).
06 Квітня, 2021 р., 09:21
ПОВІДОМЛЕННЯ про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля
29 Березня, 2021 р., 11:48
Забезпечення безпеки громадян в умовах карантину є одним із важливих завдань, які виконують правоохоронні органи. Наразі персонал органів пробації як частина системи правосуддя продовжує нести службу в інтересах держави та кожного громадянина, виконуючи свої обов’язки та функції.  
25 Березня, 2021 р., 11:02
На Житомирщині шукають волонтерів безоплатної правової допомоги

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь