Новини громади

26 Липня, 2024 р., 12:00
Дільничий офіцер відділення поліції №2 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області старший лейтенант поліції Манько О.М. прозвітував перед населенням Корнинської громади та розповів про результати правоохоронної діяльності за 6 місяців 2024 року. Офіцер поліції розповів, що з початку року ним за порушення адміністративного законодавства відносно осіб, було складено 200  адміністративних матеріалів та розкрито 6 кримінальних правопорушень, з них дві за фактом вчинення крадіжок чужого майна , дві за фактом заподіяння тілесних ушкоджень та дві за фактом незаконного посіву та зберігання наркотичних речовин (канабісу). Крім того, правоохоронець розповів місцевим мешканцям про найпоширеніші види шахрайств, жертвами яких стають все більш людей.         Завдяки таким заходам громадяни мають змогу особисто та колективно обговорити з поліцейським виниклі питання та внести пропозиції щодо роботи та взаємодії правоохоронців та громади.   
25 Червня, 2024 р., 09:37
Розпочався конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю дітей через систему БПД: прийом документів до 27 червня. Про це повідомляють в Координаційному центрі з надання правничої допомоги.
28 Травня, 2024 р., 11:44
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Корнинської селищної ради оголошує про конкурс на посаду директора Корнинського ліцею Корнинської селищної ради Житомирського району Житомирської області
29 Квітня, 2024 р., 10:47
Просимо жителів громади заповнити анкету. Ця анкета призначена для збору даних про інвестиційний клімат та привабливість нашої громади з точки зору потенційних інвесторів. Ваша участь допоможе виявити ключові аспекти, які сприяють або перешкоджають інвестиційним можливостям, і визначити напрями поліпшення інвестиційного середовища.
25 Березня, 2024 р., 12:35
                          Що таке патронат над дитиною?
06 Лютого, 2024 р., 10:00
Дільничий офіцер відділення поліції №2 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області старший лейтенант поліції Манько О.М. прозвітував перед населенням Корнинської громади та розповів про результати правоохоронної діяльності за минулий рік, а також обговорили нові плани на 2024 рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь