Новини громади

08 Липня, 2021 р., 12:26
Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко разом із народними депутатами – членами комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, які перебували в області з робочою поїздкою, обговорили вплив програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» на покращення інфраструктури у сільській місцевості та наочно ознайомилися з ходом реалізації таких проєктів.
08 Липня, 2021 р., 11:36
Програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» спрямована не лише на вирішення проблеми внутрішніх перевезень, а й на розвиток транзиту й міждержавних відносин. Про це заявив заступник керівника Офісу Глави держави Кирило Тимошенко під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Міжнародна політика».
07 Липня, 2021 р., 14:49
06 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко перебував з робочою поїздкою у Коростенському районі – відвідав Горщиківську, Білокоровицьку та Олевську територіальні громади.
02 Липня, 2021 р., 12:09
У рамках програми Президента «Велике будівництво» проводиться капітальний ремонт мосту через річку Норин у місті Овруч на шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 47+402. Про це інформує САД у Житомирській області.
01 Липня, 2021 р., 11:43
У рамках програми Президента «Велике будівництво» будується транспортна розв’язка у двох рівнях на перетині автошляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський та обходу міста Бердичів.
01 Липня, 2021 р., 11:39
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського на Житомирщині продовжується реалізація соціально важливих проєктів.
24 Червня, 2021 р., 15:11
Проект Закону України “Про основи національного спротиву” (далі – проект Закону) розроблено у зв’язку з необхідністю реалізації положень стратегічних документів у сфері національної безпеки і оборони та визначення організаційно-правових засад національного спротиву, його підготовки та ведення, завдань сил безпеки та сил оборони, відповідних повноважень державних органів та органів місцевого самоврядування.
24 Червня, 2021 р., 15:10
Ініціативна група законодавців, представників виконавчої влади, громадських організацій, територіальної оборони Києва обговорили внесений Президентом України Володимиром Зеленським на розгляд Верховної Ради України законопроєкт № 5557 «Про основи національного спротиву».
24 Червня, 2021 р., 15:09
Ініціативна група законодавців, представників виконавчої влади, громадських організацій, територіальної оборони Києва обговорили внесений Президентом України Володимиром Зеленським на розгляд Верховної Ради України законопроєкт № 5557 «Про основи національного спротиву».
24 Червня, 2021 р., 15:06
Завдяки програмі Президента «Велике будівництво» ще одна громада Житомирщини отримала нові можливості для отримання якісної медичної допомоги. Після 10 місяців реконструкції частини приміщень першого поверху приймального відділення КНП «Овруцька міська лікарня» Овруцької міської ради запрацювало нове відділення екстреної медичної допомоги (ЕМД). Це вже четверте відділення ЕМД у Житомирській області, яке модернізували у рамках національної програми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь