День Святого Миколая!

Дата: 24.12.2021 14:24
Кількість переглядів: 3251

День Святого Миколая!

     Найулюбленішими  усіма дітьми свят є День Святого Миколая та Новий рік. Ці свята полюбляють не лише діти, а й дорослі, згадуючи подарунки, знайдені  під подушкою. Діти вірять у Миколая, вони чекають його приходу, пишуть йому листи з побажаннями та вірять, що всі їхні мрії здійсняться.

      Вже стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги від нас, дорослих – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти, які опинилися у складних життєвих обставинах.

   Саме тому, 17 грудня, напередодні свята Миколая в  приміщенні Житомирської обласної філармонії імені С.Ріхтера відбувся обласний захід для дітей пільгових категорій «Запрошує у гості Святий Миколай».

     Служба у справах дітей Корнинської селищної ради за розпорядженням голови  Житомирської облдержадміністрації  забезпечила участь трьох дітей із числа дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в обласному заході для дітей пільгових категорій , в концертній виставі «Запрошує у гості Святий Миколай». Дана казкова програма відбулася у із врученням кожній дитині подарунка із солодощами.

    За сприяння селищного голови Корнинської селищної територіальної громади, Мізерного А.М., було придбано та вручено працівниками служби у справах дітей та старостами  солодкі подарунки для дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які потрапили у складні життєві обставини.  

         Нема нічого більш приємного, як посмішки на дитячих обличчях. Цього року дітки ще раз переконались, що дива трапляються!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь