День Святого Миколая!

Дата: 24.12.2021 14:24
Кількість переглядів: 3303

День Святого Миколая!

     Найулюбленішими  усіма дітьми свят є День Святого Миколая та Новий рік. Ці свята полюбляють не лише діти, а й дорослі, згадуючи подарунки, знайдені  під подушкою. Діти вірять у Миколая, вони чекають його приходу, пишуть йому листи з побажаннями та вірять, що всі їхні мрії здійсняться.

      Вже стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги від нас, дорослих – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти, які опинилися у складних життєвих обставинах.

   Саме тому, 17 грудня, напередодні свята Миколая в  приміщенні Житомирської обласної філармонії імені С.Ріхтера відбувся обласний захід для дітей пільгових категорій «Запрошує у гості Святий Миколай».

     Служба у справах дітей Корнинської селищної ради за розпорядженням голови  Житомирської облдержадміністрації  забезпечила участь трьох дітей із числа дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в обласному заході для дітей пільгових категорій , в концертній виставі «Запрошує у гості Святий Миколай». Дана казкова програма відбулася у із врученням кожній дитині подарунка із солодощами.

    За сприяння селищного голови Корнинської селищної територіальної громади, Мізерного А.М., було придбано та вручено працівниками служби у справах дітей та старостами  солодкі подарунки для дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які потрапили у складні життєві обставини.  

         Нема нічого більш приємного, як посмішки на дитячих обличчях. Цього року дітки ще раз переконались, що дива трапляються!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь