Новини громади

30 Червня, 2023 р., 12:14
Звертаємо увагу клієнтів АТ «Київоблгаз», АТ «Житомиргаз» і АТ «Львівгаз».
21 Червня, 2023 р., 11:46
З 1 липня 2023 р. стартує новий мультидонорського проєкт з надання безповоротних грантів мікробізнесу для забезпечення безперервності діяльності та відновлення переміщених підприємств у партнерстві з АТ «Ощадбанк». Реалізація цього грантового проєкту за ініціативи «EU4Business: Відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП в Україні» відбувається за участі Фонду розвитку підприємництва та німецької урядової компанії GIZ. Програма фінансується спільно Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Федеративної Республіки Німеччини (BMZ) і реалізується GIZ у рамках проекту BMZ «Використання та імплементація Угоди про асоціацію між Європейським Союзом та Україною у сфері торгівлі».
16 Червня, 2023 р., 12:05
✔️Під час інформаційного семінару, інспектори Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці розповіли працівникам Корнинської селищної територіальної громади про основні ознаки примусової праці та як її уникнути. Фахівці ознайомили присутніх із терміном «торгівля людьми», видами та формами трудової експлуатації людини, які він передбачає, а також, поінформували про те, як не стати заручником такої форми сучасного рабства. Зокрема, інспектори рекомендували в жодному разі не погоджуватися на роботу, якщо мають місце: -психологічний тиск і маніпуляції; -переказ коштів авансом за надання послуг із працевлаштування; -неофіційне працевлаштування; -постійний нагляд, контроль з боку роботодавця; -відмова показати реєстраційні документи; -стислий строк надання згоди на роботу; -завищена обіцяна заробітна плата; -зміна умов праці в останній момент; -вимога віддати комусь паспорт; -договір із незрозумілими умовами праці; -компенсація «понесених» роботодавцем витрат із першої заробітної плати. Більше про трудові відносини під час воєнного стану читайте на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/. 
14 Червня, 2023 р., 10:52
До уваги громадян та операторів ринку Корнинської громади : вживання загиблої риби небезпечне для здоров’я!
12 Червня, 2023 р., 15:26
Щороку, Пенсійний фонд України автоматично, без звернення пенсіонерів проводить перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам.
12 Червня, 2023 р., 08:46
ТОВ "Фастів Агро" повідомляє, що на землях с.Корнинське та смт.Корнин будуть проводитись роботи по наземному обробітку посівів засобами захисту рослин (внесення мікроелементів сульфат магнію,аміноцин).
02 Червня, 2023 р., 08:40
    1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Свято засноване в Парижі в 1949 році з ініціативи Міжнародної демократичної федерації жінок, щоб звернути увагу на проблеми, які мають діти. Традиційно на торжество влаштовують ярмарки, розпродажі та розважальні заходи для дітей. Школярі в цей день радіють початку літніх канікул.
24 Травня, 2023 р., 09:25
Спрощено механізм надання безоплатної правової допомоги дітям та недієздатним особам. Особи, які постраждали від торгівлі людьми, отримають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Ці та інші новації містить Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення доступу до безоплатної правничої допомоги», який підписано Президентом України 2 травня 2023 року та опубліковано 5 травня 2023 року. Закон набирає чинності через 90 днів з дня його опублікування.
24 Травня, 2023 р., 09:19
До Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги громадяни часто звертаються з питаннями щодо відстрочки від мобілізації, зокрема для догляду за родичами літнього віку або з інвалідністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь