Електронні сервіси ДПС – просто та зручно

Дата: 21.12.2023 10:53
Кількість переглядів: 77

Електронні сервіси ДПС – просто та зручно

Електронні сервіси ДПС надають можливість платникам спілкуватися з податковими органами, отримати всю необхідну інформацію, довідки, консультації, а також подати звітність дистанційно. Користування онлайн сервісами податкової – це зручно, економно у часі, безкоштовно, цілодобово.

Наразі найпопулярнішими податковими електронними сервісами серед користувачів є:

  • Електронний кабінет, який забезпечує безконтактні засоби взаємодії платників податків та ДПС з використанням сучасних інформаційних технологій та надає можливість, навіть у період дії воєнного стану, реалізувати свої права та обов’язки у сфері оподаткування в режимі онлайн. Користуватися цим сервісом можуть як юридичні, фізичні так і громадяни. Кабінет складається із двох функціональних частин: загальнодоступної (відкритої) частини, вхід до якої здійснюється без ідентифікації користувача, і приватної частини (особистого кабінету).

  • електронний сервіс InfoTAX, який надає платникам податків можливість через месенджери Telegram та Viber отримувати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, результати обробки документів, строки подання звітності та сплати податків тощо. Сервіс актуальний для громадян та платників незалежно від обраної системи оподаткування чи їх організаційно-правової форми;

  • Мобільний додадок «Моя податкова», який дає можливість отримати інформацію про:   адресу реєстрації та фактичне місце проживання; обʼєкти оподаткування;  обовʼязок сплатити суму грошового зобовʼязання (ППР);  стан розрахунків з бюджетом, квитанції, відомості з Державного реєстру фізичних осіб, направити запит на отримання відомостей про суми виплачених доходів;  подати Податкову декларацію про майновий стан і доходи (податкова знижка), а також сплатити податки з використанням платіжних систем, не виходячи з дому, за 5 хвилин у смартфоні.  

Низка сервісів податкової служби доступна і на порталі Дія в розділі «Мої податки», де платники можуть отримати інформацію про свої податкові дані, стан розрахунків з бюджетом, дані про банківські рахунки, а також мають можливість сплатити податки та подати декларацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь