Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел

Дата: 23.11.2023 09:50
Кількість переглядів: 142

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "САНВІТО" (ТОВ "САНВІТО"; ідентифікаційний код з ЄДРПОУ: 43712263; юридична адреса: 08129, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, село Петропавлівська Борщагівка, вул.Черкаська, 26; тел.: (067) 563 83 87; електронна адреса: sanvito.llc@gmail.com; фактична адреса: Житомирська обл., Житомирський р-н, с. Турбівка, вул.Центральна, 31 А) має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами  з метою виконання вимог ЗУ "Про охорону атмосферного повітря".

Висновок з оцінки впливу на довкілля відсутній (діяльність не підпадає під проходження процедури оцінки впливу на довкілля).

Основна діяльність - змішане сільське господарство. Діяльність підприємства за фактичною адресою полягає в сушінні зерна за допомогою зерносушарки шахтного типу. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел відбуваються: від складу щепи (чи пелет), бункеру завантаження щепи, бункеру завантаження зерна, від теплогенератора, зерносушарки, при пересипці зерна в силос зберігання, при відвантаженні висушеного зерна, при вивантаженні золи з теплогенератора, від дизельгенератора.

Викиди забруднюючих речовин від стаціонарних джерел на які планується отримати дозвіл (т/рік): суспендовані частинки недиференційовані за складом (пил) - 6,51401; оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту - 2,8976; сірки діоксид - 0,0023 т/рік; оксид вуглецю - 3,6499; вуглецю діоксид - 1907,746, вуглеводні граничні С12-С19 - 0,0028 .

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва не передбачені/не розробляються так як об’єкт відноситься до 2-ї групи.

Заходи щодо скорочення викидів, природоохоронні заходи щодо скорочення викидів не передбачені/не розробляються так як відсутній понаднормативний розрахунковий вплив на межі чи за межами СЗЗ.

Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають законодавству (згідно інструкції про вимоги до оформлення документів, в яких обгрунтовуються обсяги викидів). 

Зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди можна надсилати до Житомирської ОДА (на адресу: 10014, м. Житомир, майдан ім.С.П.Корольова, 1, тел. (0412) 475014, (0412) 470857) протягом 30 календарних днів з дати опублікування.

  Розробник документів - ТОВ "УкрЕкоПромПроект".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь