17 вересня День усиновлення.

Дата: 18.09.2023 15:58
Кількість переглядів: 83

17 вересня в Україні відзначають День усиновлення.

   У нашій країні це свято було встановлено, як данина подяки і поваги людям, які не побоялися взяти дитину з дитячого будинку. В рамках боротьби з проблемою сиріт щорічно 30 вересня (відповідно до Указу президента від 23.07.2023 року перенесено на 17 вересня) в День усиновлення дітей вся країна вітає чоловіків і жінок, які стали батьками.

   Зараз в Україні дуже багато дітей – сиріт, але, на щастя, їх активно всиновлюють. Це стосується не тільки звичайних дітей, а й також «особливих» - з ВІЛ, інвалідністю та іншими тяжкими захворюваннями. Завдяки людям, які не бояться труднощів, у малюків з’являється шанс на повноцінне життя. Аби дитинство було безтурботним, радісним, щасливим, кожна дитина потребує батьківської любові, тепла та родинного затишку.

   Це свято батьків і дітей, працівників служб у справах дітей та усіх причетних до цієї благородної справи, нашої держави в цілому, яка поступово втілює на практиці гасло: «Чужих дітей не буває!»

   У цей день кожен небайдужий українець від імені усього суспільства, має щиро дякувати батькам – усиновителям та усім причетним, що дарують шанс дітям на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї.

   День усиновлення – це не тільки свято подяки, але й нагадування про тих, хто досі не знав батьківської опіки.

 Служба у справах дітей та орган опіки та піклування Корнинської селищної ради вітає всіх усиновлювачів Корнинської громади, їх усиновлених синів та дочок з цим святом! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, здійснення всіх мрій і задумів! Нехай в нашій рідній Україні запанує мир!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь