17 вересня День усиновлення.

Дата: 18.09.2023 15:58
Кількість переглядів: 213

17 вересня в Україні відзначають День усиновлення.

   У нашій країні це свято було встановлено, як данина подяки і поваги людям, які не побоялися взяти дитину з дитячого будинку. В рамках боротьби з проблемою сиріт щорічно 30 вересня (відповідно до Указу президента від 23.07.2023 року перенесено на 17 вересня) в День усиновлення дітей вся країна вітає чоловіків і жінок, які стали батьками.

   Зараз в Україні дуже багато дітей – сиріт, але, на щастя, їх активно всиновлюють. Це стосується не тільки звичайних дітей, а й також «особливих» - з ВІЛ, інвалідністю та іншими тяжкими захворюваннями. Завдяки людям, які не бояться труднощів, у малюків з’являється шанс на повноцінне життя. Аби дитинство було безтурботним, радісним, щасливим, кожна дитина потребує батьківської любові, тепла та родинного затишку.

   Це свято батьків і дітей, працівників служб у справах дітей та усіх причетних до цієї благородної справи, нашої держави в цілому, яка поступово втілює на практиці гасло: «Чужих дітей не буває!»

   У цей день кожен небайдужий українець від імені усього суспільства, має щиро дякувати батькам – усиновителям та усім причетним, що дарують шанс дітям на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї.

   День усиновлення – це не тільки свято подяки, але й нагадування про тих, хто досі не знав батьківської опіки.

 Служба у справах дітей та орган опіки та піклування Корнинської селищної ради вітає всіх усиновлювачів Корнинської громади, їх усиновлених синів та дочок з цим святом! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, здійснення всіх мрій і задумів! Нехай в нашій рідній Україні запанує мир!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь