Пошук

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО: БІЛЬШЕ 90 ТИСЯЧ ЖИТЕЛІВ ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ МОЖУТЬ ЗВЕРНУТИСЯ ДО РЕКОНСТРУЙОВАНОГО ВІДДІЛЕННЯ ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ У КОРОСТИШЕВІ. ФОТО. ВІДЕО

Дата: 21.07.2021 08:34
Кількість переглядів: 1069

У рамках реалізації в Житомирській області програми Президента «Велике будівництво» у Коростишівській центральній районній лікарні ім. Д.І. Потєхіна реконструйовано відділення екстреної медичної допомоги, урочисте відкриття якого, як ми уже повідомляли, відбулося 07 червня за участі першої заступниці голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко та народних депутатів України.

Відділення екстреної медичної допомоги Коростишівської ЦРЛ ім. Д.І. Потєхіна — один із опорних закладів охорони здоров’я в області, який обслуговує більш ніж 90 тисяч населення Житомирського району та прилеглих громад.

Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, реконструкція відділення екстреної меддопомоги тривала майже пів року, під час якої підрядники повністю осучаснили старі приміщення.

У приймальному відділенні зроблено 4 входи, два з яких оснащені двостороннім пандусом. До послуг пацієнтів, що звертаються самостійно, одразу на вході розташована реєстратура. Поруч – оглядовий кабінет, пункт забору аналізів і процедурна.

Загальна кошторисна вартість проєкту склала понад 11 мільйонів гривень. Фінансування робіт відбулося за кошти державного бюджету, співфінансування з місцевих бюджетів та із залученням власних коштів медичного закладу.

Так, за кошти державного бюджету закуплено усю необхідну медичну техніку в розмірі майже 20 мільйонів гривень.

Про відділення екстреної медичної допомоги Коростишівської ЦРЛ ім. Д.І. Потєхіна дивіться також у ВІДЕО нижче.

Нагадаємо, що у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області також активно відновлюється мережа автодоріг. Зокрема завершуються ремонтні роботи міжнародної автодороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський на Овруччині.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь