Пошук

День захисту дітей!

Дата: 03.06.2021 15:02
Кількість переглядів: 803

День захисту дітей !!!

     Щороку в перший день літа в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей. Кожна дитина неповторна. Вона приходить у світ зі своїми надіями і сподіваннями, але в одному всі діти схожі – вони великі мрійники і вірять в те, що їхні мрії обов’язково здійсняться. Аби ніщо не затьмарило дитячих мрій, дорослі повинні стояти на захисті їхнього безпечного майбутнього. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі щодня, щохвилини були радісними, щасливими та здоровими, розвивали свої здібності, отримали належну освіту та виховання.  

     Традиційно, з нагоди свята в Корнинській ТГ щорічно проводилися розважальні заходи та конкурси для дітей. Але, на жаль, в минулому та цьому році через пандемію COVID-19 масове святкування було відмінено.

   За дорученням Корнинського селищного голови – Мізерного А.М., до Міжнародного Дня захисту дітей, Службою у справах дітей селищної ради та старостами, на території громади, було відвідано сім’ї в яких виховуються діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування та діти, які перебувають у складних життєвих обставинах. З нагоди свята дітям було вручено солодкі подарунки.

 

  Дорогі діти! Бажаємо Вам щасливого дитинства, міцного здоров? я, гарного настрою, здійснення мрій, світлих та неповторних вражень, успіхів у навчанні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь