День захисту дітей!

Дата: 03.06.2021 15:02
Кількість переглядів: 842

День захисту дітей !!!

     Щороку в перший день літа в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей. Кожна дитина неповторна. Вона приходить у світ зі своїми надіями і сподіваннями, але в одному всі діти схожі – вони великі мрійники і вірять в те, що їхні мрії обов’язково здійсняться. Аби ніщо не затьмарило дитячих мрій, дорослі повинні стояти на захисті їхнього безпечного майбутнього. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі щодня, щохвилини були радісними, щасливими та здоровими, розвивали свої здібності, отримали належну освіту та виховання.  

     Традиційно, з нагоди свята в Корнинській ТГ щорічно проводилися розважальні заходи та конкурси для дітей. Але, на жаль, в минулому та цьому році через пандемію COVID-19 масове святкування було відмінено.

   За дорученням Корнинського селищного голови – Мізерного А.М., до Міжнародного Дня захисту дітей, Службою у справах дітей селищної ради та старостами, на території громади, було відвідано сім’ї в яких виховуються діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування та діти, які перебувають у складних життєвих обставинах. З нагоди свята дітям було вручено солодкі подарунки.

 

  Дорогі діти! Бажаємо Вам щасливого дитинства, міцного здоров? я, гарного настрою, здійснення мрій, світлих та неповторних вражень, успіхів у навчанні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь