Покращення якості послуг у сфері управління відходами на муніціпальному рівні

Дата: 22.11.2019 10:48
Кількість переглядів: 638

Корнинська громада одна із 11 громад Житомирщини, яка бере участь у проекті «Покращення якості послуг у сфері управління відходами на муніціпальному рівні в ОТГ». Цей проект реалізовує Програма «U-LEAD з Європою».

       Допомогу  Корнинській  громаді в реалізації проектної ідеї надає громадська організація «Паритет». Інформаційні заходи, проведені ГО «Паритет» в школах та дитячих садках громади, сприяли створенню платформи однодумців та активістів. Вони готові впроваджувати в громаді все те, що буде сприяти очищенню довкілля. Пройшло 3 толоки – одна в лісі селища Корнинське, в ній брали участь жителі вулиці Горького та вулиці Визволітелів. Дві інші було організовано за участю учнів Корнинського опорного закладу І-ІІІ ступенів в лісі смт Корнин по вулиці Королівській та на території поселку (смт Корнин).  Громадська  організація «Паритет» організувала закупівлю  необхідного інвентаря  (рукавички, пакети для сміття), еко-сумок для всіх учасників толоки та солодощів. Під час толоки проводилось сортування сміття. Комунальним підприємством «Корнин», яке прийняло на баланс гідравлічний прес, було надано можливість учасникам толоки ознайомитись з його роботой. Сподіваємось, що погода не завадить проведенню таких толок в подальшому на території громади. Наразі плануємо провести її за участю учнів Корнинської філії Корнинського опорного освітнього закладу І-ІІІ ступенів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь