Пошук

Проведення громадської акції Запобігти Врятувати Допомогти в ОНЗ Корнинського НВК

Дата: 12.10.2018 14:01
Кількість переглядів: 818

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

     З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ У ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Попільнянський районний сектор

вул. Героїв Майдану, 4а, смт  Попільня, 13501, тел.: (04137) 2-52-64, факс: (04137) 2-57-90

 

В Опорному навчальному закладі «Корнинського НВК «ЗОШ 1ступеня –гімназія» Корнинської селищної ради рятувальники 35 ДПРП (смт Корнин) працівники Попільнянського районного сектору У ДСНС  провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

 

11 жовтня на території Опорного навчального закладу «Корнинського НВК «ЗОШ 1 ступеня-гімназія» Корнинської селищної ради  рятувальники 25 ДПРЧ смт Попільня та 35 ДПРП смт Корнин провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для отримання дітьми теоретичних знань з безпеки та корисного проведення дозвілля.

Зокрема, в актовій залі зібралися учні та педагогічний персонал, які переглянули начальний фільм про вибухонебезпечні знахідки та відтворену пожежу «За 6 хвилин вигорає кімната». Бесіду про причини пожеж та їх наслідки фахівець ДСНС Юрій Татарчук підкріпив фотоілюстраціями. Все це справило на дітей враження і викликало безліч запитань. Серед яких, зокрема, як проходить телефонне повідомлення про пожежу, коли людина телефонує з мобільного і потрапила в інший район. Або ж цікавили дітей першочергові дії при іскрінні електрообладнання, чи недоліки у пічному опаленні, які можуть призвести до пожежі. У старшокласників інтерес викликала вступна кампанія, адже попередній відбір кандидатів на навчання до вузів ДСНС на місцевих територіальних рівнях розпочинається вже з 1 листопада.

Спортивний майданчик гімназії цього дня перетворився на виставку пожежно-технічного обладнання та спорядження. Рятувальники продемонстрували роботу техніки, що знаходиться на озброєні у пожежно-рятувальних підрозділах селищ Корнин та Попільня. Показали як працюють ручні пожежні стволи та спеціальне обладнання, за допомогою якого рятують у ДТП та на пожежах людей, проводять інші аварійні та пошукові роботи. Діти змогли також самі спробувати як працює апарат на стисненому повітрі для захисту органів дихання та загасити умовне займання.

На завершення акції серед учнів було розповсюджено близько 200 примірників різної наочної агітації з безпеки життєдіяльності дитини.

 

Головний інспектор Попільнянського районного сектору

Управління ДСНС у Житомирській області

майор служби цивільного захисту                                             Ю.А. Татарчук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь