Профілактичний рейд 21.07.2017р.

Дата: 27.07.2017 16:57
Кількість переглядів: 1077

Відповідно до ст. 20 закону України «Про охорону дитинства», на виконання наказу служби у справах дітей Житомирської ОДА від 01.06.2017р. № 98-ОД ‹‹ Про проведення в області профілактичних рейдів під час літніх канікул›› та згідно розпорядження селищного голови від 21.06.2017 №50 «Про затвердження графіка виїзних рейдів» з метою запобігання негативним проявам в дитячому середовищі, вчинення протиправних дій щодо неповнолітніх, поширення проявів вживання неповнолітніми спиртних напоїв, тютюнопаління, контролю щодо обмеження перебування неповнолітніх, віком до 18 років, без супроводу батьків, або осіб які їх замінюють, в розважальних закладах, кафе,  на вулицях у нічний час.

            21липня 2017 року спеціалістами відділу охорони здоров’я та соціальної сфери, відділу освіти, культури молоді та спорту Корнинської селищної ради спільно з представниками Попільнянського відділення поліції Коростишівського ВП ГУНП в Житомирській області було проведено профілактичні рейди в смт. Корнин, с-щі Корнинське, с. Лисівка, с. Турбівка, с. Лучин, с. Сущанка.

             В селах Турбівка та Лучин були відвідані сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини та перебувають на обліку  відділу охорони здоров’я та соціальної сфери Корнинської селищної ради. В даних сім’ях, проведено профілактичні бесіди щодо відповідальності батьків по догляду за неповнолітніми дітьми,  надано практичні рекомендації щодо проведення дітьми безпечних літніх канікул, діти ознайомлені з правилами поведінки на дорозі та водоймах.

             Під час виїзного рейду на території Корнинської громади були відвідані місця масового скупчення неповнолітніх дітей та молоді в кафе та дискотеках, з метою перевірки дотримання власниками розважальних закладів  обмежень щодо відвідування їх неповнолітніми, а також продажу спиртних напоїв та цигарок.

         В закладах розважальної сфери та громадського харчування в с-щі. Корнинське, с. Лисівка, та в с. Сущанка - неповнолітніх дітей  виявлено не було.

          В смт. Корнин в розважальному закладі по вул. Королівська 7, в с. Турбівка в кафе ‹‹ Фортуна ›› по вул. Центральна 37, та в с. Лучин на автобусній  зупинці, були виявлені неповнолітні діти, які  після 22-00 години знаходились без нагляду з боку дорослих. З неповнолітніми дітьми які перебували в вищезазначених закладах,  проведено роз’яснювальну роботу,  батьків попереджено про наслідки неналежного догляду за неповнолітніми дітьми, рекомендовано більш сумлінно виконувати свої батьківські обов’язки.

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь